Kosten Japans sierpleister

Er zijn verschillende soorten sierpleisters. Zo is er ook Japans sierpleister. Ontdek in dit artikel de prijzen en wat de prijs zoal beïnvloedt.

Prijsopbouw

De kosten voor het Japans sierpleister worden gevormd door de materiaalkosten en die voor het uurloon. Hierbij kunnen verschillen ontstaan afhankelijk van het arbeidsloon dat de stukadoor rekent. Niet iedere stukadoor rekent hetzelfde uurloon, maar de kosten voor het materiaal zullen dicht bij elkaar liggen omdat de inkoopprijs hetzelfde is voor iedereen. Een stukadoor die veel werkt met Japans sierpleister weet goed hoe lang hij voor bepaalde klussen nodig heeft en zal hier dan ook zijn uurloon op kunnen aanpassen.

*Tip:

→ Wat zijn de exacte kosten? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale stukadoors.

De kosten in een tabel

Materiaal   Inhoud Prijs Bijzonderheden
Sierpleister In poedervorm verkrijgbaar in proefzakjes en grotere verpakkingen. Vanaf 20 euro per vierkante meter Verkrijgbaar in meer dan 400 kleuren.

Mengen met water voor het aanbrengen.

Voorstrijkmiddel 5 liter Vanaf 30 euro Gebruiken bij een muur die ruw is of niet goed hecht.
Sierpleisterreiniger 1 liter Vanaf 10 euro Reinigt sierpleister op en zachte en goede manier.

 

Welke keuzes beïnvloeden de prijs?

Als je reeds Japans sierpleister om de muren hebt zitten en dit is beschadigd, dan hoef je niet meteen alles van de muren te halen en te vervangen. Omdat je het weer vloeibaar kunt maken, is het mogelijk om kapotte delen weer te herstellen. Als je grote schade hebt is het raadzaam hier een vakman bij te halen.

Gebruik van speciale sjablonen

Het is ook mogelijk om bepaalde sjablonen aan te brengen in het sierpleister. Omdat hiervoor speciaal materiaal wordt gebruikt en het langer duurt om een bepaald patroon op de muur aan te brengen, zal dit ook duurder uitvallen.

Verschillende kleuren en motieven

Je kunt Japans sierpleister in veel verschillende kleuren en motieven kopen. Ook deze kunnen verschillen in prijs. Afhankelijk van het patroon dat je wilt hebben, varieert de prijs. Als je voor meer dan één patroon kiest, dien je ook meer sjablonen aan te schaffen of brengt je stukadoor er verschillende mee. Meer sjablonen betekent ook meer kosten en als de stukadoor er meer gebruikt, duurt de klus ook langer. Hoe meer eenheid in de patronen, hoe sneller hij ermee klaar is en de kosten minder hoog zullen zijn.

Bespaartips

Japans sierpleister kan op vrij eenvoudige manier aangebracht worden op de muren dus als je een beetje handig bent, kun je het ook zelf doen. Hiermee bespaar je ook kosten. Omdat het vloeibaar is tijdens het aanbrengen, is het sierpleister makkelijk om mee te werken en kun je het in allerlei structuren en patronen vormen.

Voorbereiden van de klus

Als je een muur hebt die nog ruw is, dien je deze eerst te behandelen met een primer of voorstrijkmiddel voordat het Japans sierpleister erop aangebracht kan worden. Als je dit zelf doet, bespaar je in de kosten voor de stukadoor. Soms is het ook mogelijk om de stukadoor tijdens de klus mee te helpen, maar dat wil niet iedereen.

Acties

Maak gebruik van acties die stukadoors aanbieden. Soms lopen er klusacties waarbij je een lager Btw-tarief betaalt in plaats van de gebruikelijke 21%. Dit voordeel kan je al gauw honderden euro’s opleveren. Ook houden stukadoors vaak acties waarin ze flinke korting geven op speciale materialen om deze extra te promoten. Als je hierop kunt wachten en je slag slaat als bepaalde materialen in de aanbieding zijn, levert je dat ook een heel aardig financieel voordeel op.

Vergelijk offertes

Vraag als je Japans sierpleister wilt gaan aanbrengen altijd eerst verschillende offertes op bij meer bedrijven. De prijzen kunnen nogal uiteenlopen en als je eerst goed kijkt en vergelijkt, kun je gemakkelijk de voordeligste stukadoor vinden die het werk voor je doet. Dan bespaar jij geld en wordt de klus toch door een professional gedaan. Je kunt eenvoudig via deze site een aantal offertes aanvragen bij bedrijven bij jou in de buurt. Klik op onderstaande button als je tot wel 40% wilt besparen. Je vult je gegevens in en bedrijven bij jou in de buurt die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van Japans sierpleister sturen je vrijblijvend een offerte. Op basis daarvan kun jij de juiste keuze maken en weet jij ook zeker dat de klus goed gedaan wordt en jij van het resultaat kunt genieten.

Wat kost een stukadoor precies?

Vraag gratis meerdere offertes op bij stucadoors in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.